Slimme stekker LSC

Slimme stekker LSC

Slimme stekker LSC

Een slimme stekker van LSC Smart Connect, het huismerk van de Action. De prijs van een LSC slimme stekker is ongeveer 8 euro per stuk (in april 2023). Het formaat is 5,5cm x 5,5cm x 6cm diep. LSC werkt op het platform van Tuya dat uit China komt. Tuya heeft samenwerkingsverbanden met een heleboel internationale bedrijven. Ook de HEMA en Kruidvat verkopen spullen van Tuya.

lamp en slimme stekker
Het bolletje in de lamp is een gewone gloeilamp. Via de LSC app op je mobiel kan je de lamp aan- en uitzetten. Zou de gloeilamp een Smart LED zijn, dan zou je het licht van de lamp kunnen bijstellen of een andere kleur kunnen geven.

Slimme stekker

Een slimme stekker is een apparaat dat tussen een stopcontact en een elektrisch apparaat wordt geplaatst om zo de stroomtoevoer naar het apparaat op afstand te kunnen regelen en monitoren. Slimme stekkers kunnen met het internet worden verbonden. Meestal is dit via Wi-Fi en kunnen worden bediend met een app op je mobiel of via een spraakassistent zoals Amazon Alexa, Google Assistant of Apple Siri.

Smart home

Slimme verlichting
Philips Hue verlichting
Mini camera of IP camera
Ezviz mini camera review