EcoFlow

Wat zijn draagbare powerstations?

Draagbare powerstations zijn in feite batterijen die groot genoeg zijn om de meeste huishoudelijke apparaten van stroom te voorzien, maar compact genoeg om gemakkelijk te worden vervoerd. Ze worden opgeladen via het elektriciteitsnet of zonnepanelen en kunnen worden gebruikt om apparaten van stroom te voorzien tijdens stroomuitval of kamperen. Een bekend merk van draagbare energiegeneratoren is EcoFlow.

EcoFlow

EcoFlow’s draagbare powerstations zijn ontworpen om eenvoudig, betrouwbaar en krachtig te zijn. Ze bieden verschillende modellen aan, elk met hun eigen unieke eigenschappen en specificaties. EcoFlow is gevestigd in Shenzhen, China en heeft wereldwijd een sterke aanwezigheid opgebouwd. Het bedrijf werd in 2017 opgericht door enkele ervaren professionals op het gebied van hernieuwbare energie en elektronica, die zich inzetten voor het ontwikkelen van geavanceerde en duurzame energieoplossingen.

DELTA PRO

Een van de meest populaire modellen is de EcoFlow DELTA PRO, die een indrukwekkende capaciteit van 3,6 kWh heeft. Het kan een breed scala aan apparaten van stroom voorzien, van koelkasten en vriezers tot laptops, verlichting en medische apparatuur. Het heeft ook een snelle laadtijd en is een van de snelste oplaadbare draagbare powerstations op de markt. Het gewicht van de DELTA PRO is 46 kg. De garantieperiode is 24 maanden.

Accu of powerstation?

Het juiste apparaat hangt af van je specifieke behoeften. Als je op zoek bent naar een stille, emissievrije stroombron voor kleinere apparaten, dan kan een accu geschikt zijn. Als je echter zware apparatuur wilt voeden of in situaties waar elektriciteit niet direct beschikbaar is, kan een draagbare generator een betere keuze zijn.

ThuisBatterij

Thuisbatterij bekende merken
Subsidie thuisbatterij
Sessy
Blauhoff
LG Chem
BYD B-Box
Sonnenbatterie
Enphase
SMA Solar Technology